Bedrijfsprofiel

Over car square

Car Square is onderdeel van Alphabet Belgium. De ex-leasewagens die aan onze strenge criteria voldoen, worden te koop aangeboden op dit online platform en in onze showroom. Zo koopt u bij ons de best onderhouden auto's van België.


Wij verwelkomen u graag om eens een kijkje te komen nemen en een proefrit te maken.

Over alphabet

Als één van de marktleiders voor zakelijke mobiliteit in Europa helpt Alphabet bedrijven om hun wagenpark op een efficiënte en duurzame manier te beheren. Alphabet werd in 1997 opgericht als een divisie van BMW Group en heeft sindsdien een brede kennis verworven op het gebied van internationaal wagenparkbeheer en operationele leasing. De uitgebreide dienstverlening omvat zowel advies als financiering. Om aan de specifieke eisen van bedrijven te voldoen, zijn Alphabets zakelijke mobiliteitsoplossingen op maat gemaakt.

Met haar expertise en technologie loopt Alphabet voorop op het gebied van Advanced Mobility Solutions: AlphaElectric biedt bedrijven uitgebreide eMobility-oplossingen, terwijl AlphaCity een kostenbesparende Corporate Car Sharing regeling biedt en AlphaFlex bedrijven toelaat om een mobiliteitsbudget te integreren.


Meer informatie vindt u op:

www.alphabet.be

Alphabet Car Square

Boomsesteenweg 42
2630 Aartselaar
(achter garage Beerens/Nissan)

Verkoop: +32 3 870 94 77

Administratie: +32 3 459 55 70

Email: carsquare@alphabet.be

Openingsuren:

Man-Vrij: 09:00 - 19:00

Zaterdag: 10:00 - 18:00

Zondag: gesloten